POTHODNIK U MURVICI GORNJOJ - ODGOVOR NA INSINUACIJE

Kako učestalo uvijek ista osoba vrši obmanu šire javnosti u vezi sa pothodnikom u Murvici Gornjoj da isti nije izgrađen u skladu sa zakonom,  objavljujem uporabnu dozvolu kao demant, a ujedno i dokaz da je građevina izgrađena sukladno zakonu tj. u skladu sa glavnim projektom i građevinskom dozvolom.

Nadalje apsolutno nikakvih konstrukcijskih niti bilo kojih drugih oštećenja nema niti se bilo čime narušila konstrukcija i stabilnost navedene građevine.  Ista osoba je već u nekoliko navrata slala prijave građevinskoj inspekciji, cestovnim inspektorima i Hrvatskim cestama, gdje je očevidom utvrđeno kako nisu narušeni nikakvi elementi stabilnosti pothodnika.

Pothodnik se isključivo koristi za prolaz pješaka, stoke i manje mehanizacije tipa (freze i manji traktori), i ničim se ne ugrožava sigurnost pješaka kako se insinuacijama pokušava predočiti.

Isti čini zlonamjere prema lokalnom stanovništvu, pa mu predlažem da ako ima hrabrosti zaustavi prolaznike ispod pothodnika, možda dobije toliko očekivanu podršku. Nadalje ljudi u Gornjoj Murvici pozivaju tu osobu da se časno predstavi, a ne da se krije iza anonimnih prijava a posebno mu zamjeraju predstavljanje pod biblijskim imenom Abrahama i slično. 

S ponosom ističem da je izgrađeni objekt doprinio sigurnosti pješaka i ostalih sudionika, što potvrđuju činjenice da od izgrađenosti istoga do danas nije bila niti jedna prometa nezgoda, što nažalost ranije nije bilo slučaj već su se dešavale prometne nezgode i sa težim posljedicama, što se može provjeriti sa Policijskom upravom Zadar.

Pozivam prijavitelja da uvidom u objavljenu uporabnu dozvolu prekine obmanjivati širu javnost čime nanosi nemjerljivu svjesnu štetu instituciji kao što je Općina Poličnik. Ukoliko i dalje nastavi sa zlonamjernim prozivanjem, kao čelnik  dužan sam tražiti zaštitu od mjerodavnih službi kako Općina Poličnik ne bi i dalje trpila uvrede nanesene namjernom propagandom za časno obavljene radove kako na ovome tako i na drugim projektima.

 

Poličnik, 07.04.2021. godine

Općinski Načelnik, Davor Lončar

Adresa: Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik

Telefon: Centrala (023) 354 004, Faks (023) 354 005

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 87120007882

MB: 2743345

Načelnik: Davor Lončar

Radno vrijeme: 07,00:15,0

Rad sa strankama: 08,00:11,00

Dnevni odmor: 11,00:11,30